Nettibingot

 

Bingo on suositumpaa kuin koskaan. Nettibingot ovat vallanneet alan, kun yhä suurempi osa pelaajista haluaa pelata bingoa oman kodin rauhasta.

Tässä parhaat suomenkieliset nettibingot. Bingosivuilta löydät bingopelien lisäksi raaputusarpoja ja hedelmäpelejä, joten pelkkään bingoon ei tarvitse tyytyä.
Parhaat bingocasinot:
Maria Bingo logo

100% bonus jopa 25€
Vieraile
Unibet Bingo logo

% bonus jopa $
Vieraile
Bingon säännöt

NettibingoBingossa on tarkoitus saada viiden numeron suora omalle bingokortille. Bingokortti on 5×5 ruudukko, jonka ruutuihin on merkitty numeroita. Keskimmäisessä ruudussa ei ole numeroa, sen katsotaan olevan automaattisesti oikein.

Kun bingokortit on ostettu, arvonta alkaa. Netissä tietokone arpoo numerot, normaalissa bingossa numeropallojen täyttämä bingokone arpoo voittonumerot. Pelistä riippuen numerot ovat joko 1-70 tai 1-90.

Kun pelaaja saa täyteen viiden numeron suoran, täytyy hänen huutaa “bingo!”. Ensimmäisenä bingon huutanut voittaa.

Nettibingossa voidaan pelata hieman tästä normaalista bingosta poikkeavia pelejä. Pelissä voidaan esimerkiksi yrittää saada tietty määrä numeroita oikein riippumatta siitä, millainen kuvio niistä bingokortille muodostuu.

Sääntöjen oppiminen on helppoa, sillä nettibingoa voi pelata ilmaiseksi. Kun pelaat aluksi ilmaiseksi, voit opetella nettibingon pelaamisen ja säännöt kaikessa rauhassa.
Nettibingon niksit

Nettibingon pelaaminen on hyvin helppoa, mutta siihen on silti pari niksiä.

Nikseistä tärkein on, että tietokoneen kannattaa antaa tarkastaa bingokortti automaattisesti. Nettibingot tarjoavat mahdollisuuden tarkistaa kortti käsipelillä, mutta tietokone hoitaa tarkastamisen virheettä ja nopeasti: voitto ei jää kiiinni hitaasta bingon huutamisesta.

Toinen niksi liittyy keskusteluun. Netissä monet pelaajat keskustelevat, eli chattaavat keskenään bingopelin ohessa. Keskusteleminen ei ole pakollista, vaan chatin voi laittaa pois päältä. Valitse oman mielesi mukaan, haluatko jutella muiden kanssa vai pelata omassa rauhassa. Jos haluat aivan täydellistä rauhaa, voit pelata yhden pelaajan bingoa.
Bingohallit

Netin suomenkieliset bingohallit löydät tämän sivun alusta. Suomenkielisiä nettibingoja ei ole monen montaa, mutta ne ovat sentään hyviä. Varsinkin Unibetin bingohalli on noussut suomalaisten pelaajien suosikiksi.

Suomessa on yhä normaaleja bingohalleja, mutta niiden määrä on jyrkässä laskussa. Suomen bingoista vastaavat erilaiset yhdistykset, joiden varainhankintaan bingohallit on tarkoitettu. Yksityinen yhtiö ei Suomessa voi bingohallia perustaa.

Suomen bingohalleista ei valitettavasti ole netissä listaa. Paras tapa löytää oma paikallinen bingo onkin kaivaa puhelinluettelon keltaiset sivut esiin.

Leave a Reply

Close Menu