NoiQ Poker arvostelu

 

Lyhyesti

NoiQ Poker tarjoaa Entractionin (24hPoker/B2B) pokeriverkon pelaajille parhaat edut. NoiQ on aina pyrkinyt kasvattamaan pelaajamääriään aggressiivisillä bonustarjouksilla, eikä petä nytkään. Helposti pelattava bonus ja päälle rakeback- siinäpä se. Lisäksi vielä paljon saitin omia promoja vain NoiQin pelaajille. NoiQ Pokerin omistaa Flopgroup Ltd, Maltalta. EU- lisenssin hakuprosessi on meneillään, lisenssin pitäisi olla kunnossa parin viikon kuluessa. Nettisivut löytyvät myös suomeksi.

Ohjelmisto & Verkko

Verkko on pelaajamäärillä mitattuna keskisuuri ja pelaajamäärät ovat voimakkaassa kasvussa. Pelaajien määrän nopeasti kasvaessa on verkossa paljon myös uusia ja huonoja pelaajia.

Käteispelejä on tarjolla hyvin. Freeroll-turnausten ystäville tämä on erinomainen pelipaikka, sillä freerolleja sekä VIP piste-turnauksia pyörii lähes taukoamatta. Hyvää vaihtelua ainaiseen Texasin ja Omahan tahkoamiseen saat sököstä. Pelit ovat varsin löysiä ja ammattilaisia ei pöydistä juurikaan löydä.

Pokerisofta on visuaalisesti pelkistetty, jopa tylsä. Kaikki kuitenkin toimii ja viimeisimmän päivityksen jälkeen monet pikkupuutteet ovat onneksi historiaa. Pokeriaula on selkeä ja helppokäyttöinen.

Rahaliikenne

Maksuliikenne toimii erittäin nopeasti. Neteller-kotiutukset ovat tulleet tilille jopa parissa tunnissa. Kaikki normaalit talletus- ja kotiutusvaihtoehdot ovat käytössä.

Asiakaspalvelu

Asialliset tukipalvelut saat tarvittaessa englanniksi live-chatilla tai sähköpostilla.

Rakeback tai Instant Loyalty

NoiQ:lla otetaan käyttöön uusi Instant Loalty kanta-asiakkuusohjelma, joka antaa sinun päättää, milloin lunastat ansaitsemasi palautukset. Voit kerätä pisteitä ja vaihtaa ne rahaksi sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Palautus on parhaimmillaan 40%. Liity Instant-ohjelmaan NoiQin sivuilla kohdassa “kampanjat”/Loyalty program”

Jos haluat kauttamme 30% rakebackin on se myös edelleen mahdollista. Jss haluat rakebackin, ilmoita meille pelinimesi ja liitämme sinut rakeback -ohjelmaan.

rakeback maksetaan suoraan pelaajien pelitileille seuraavan kuukauden 5.päivänä. Eli tammikuun rakebackit maksetaan helmikuun 5.päivä jne.

Bonus

Erinomainen ensitalletusbonus 200% max. 1.000€

Aikaa bonuksen pelaamiseen on 30 päivää. Bonus vapautuu 10€/100 pistettä*.

Bonus maksetaan kerralla. Esim. jos 30 päivän kuluttua olet saanut kasaan 5690 pistettä, maksetaan bonusta 560€. Mahdollisimman ison bonuksen saamiseksi kannattaa tehdä iso ensitalletus.

*1 VIP-piste kertyy €0,50 kerättyä rakea kohti. (myös turnausmaksuista).

Bonus ja rakeback palauttavat yhdessä 50% rakesta!

Kuinka saan rakebackin ja bonuksen tililleni?

Jos olet aikaisemmin käynyt tämän pokeriyhtiön sivuilla poista evästeet: Internet selain/työkalut/internet asetukset/poista evästeet.

1. Mene peliyhtiön sivuille tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan)

2. Avaa pelitili, käytä sign-up koodia : pokeribonus (pitäisi näkyä valmiiksi täytettynä) ja rakeback rekisteröityy.

3. Tee talletus- kun siirrät rahaa perustililtä pokeritilille bonus aktivoituu automaattisesti

4. Liity joko Instant Loyalty – ohjelmaan NoiQin sivuilla tai ilmoita meille pelaajanimesi, niin liitämme sinut 30% rakeback ohjelmaan. infoATpokeribonus.fi

Leave a Reply

Close Menu