NoiQ Poker rakeback 30%

 

100% max.600 € bonus!

Yleistä

NoiQ Poker tarjoaa Entractionin (24hPoker/B2B) pokeriverkon pelaajille parhaat edut. NoiQ on aina pyrkinyt kasvattamaan pelaajamääriään aggressiivisillä bonustarjouksilla, eikä petä nytkään. Helposti pelattava bonus ja päälle rakeback- siinäpä se. NoiQ Pokerin omistaa Flopgroup Ltd, Maltalta ja EU- lisenssikin on tulossa. Nettisivut ja tukipalvelut löytyvät suomeksi.

Verkko on pelaajamäärillä mitattuna keskisuuri ja pelaajamäärät ovat voimakkaassa kasvussa. Pelaajien määrän nopeasti kasvaessa on verkossa paljon myös uusia ja huonoja pelaajia.

Pelien löysyys

Käteispelejä on tarjolla hyvin. Freeroll turnausten ystäville tämä on erinomainen pelipaikka, sillä freerolleja sekä VIP piste-turnauksia pyörii lähes taukoamatta. Hyvää vaihtelua ainaiseen Texasin ja Omahan tahkoamiseen saat sököstä. Pelit ovat varsin löysiä ja ammattilaisia ei pöydistä juurikaan löydä.

Pokerisofta

Pokerisofta on visuaalisesti pelkistetty, jopa tylsä. Kaikki kuitenkin toimii ja viimeisimmän päivityksen jälkeen monet pikkupuutteet ovat onneksi historiaa. Pokeriaula on selkeä ja helppokäyttöinen.

Rakeback

30%rakeback maksetaan suoraan pelaajien pelitileille seuraavan kuukauden 5.päivänä. Eli tammikuun rakebackit maksetaan helmikuun 5.päivä jne.

Maksuliikenne

Maksuliikenne toimii erittäin nopeasti. Neteller-kotiutukset ovat tulleet tilille jopa parissa tunnissa.

Bonus

Erinomainen ensitalletusbonus 100% max. 600€

Aikaa bonuksen pelaamiseen on 45 päivää. Bonus vapautuu 10€/100 pistettä.

Bonus maksetaan kerralla. Esim.jos 45 päivän kuluttua olet saanut kasaan 5690 pistettä, maksetaan bonusta 560€. Mahdollisimman ison bonuksen saamiseksi kannattaa tehdä täysimääräinen 600€ ensitalletus.

Kuinka saan rakebackin ja bonuksen tililleni?

Jos olet aikaisemmin käynyt tämän pokeriyhtiön sivuilla poista evästeet: Internet selain/työkalut/internet asetukset/poista evästeet.

1. Mene peliyhtiön sivuille tästä linkistä

2. Avaa pelitili – käytä sign-up koodia : pokeribonus (pitäisi näkyä valmiiksi täytettynä)

3. Tee talletus- kun siirrät rahaa perustililtä pokeritilille bonus aktivoituu automaattisesti.

4. Jos haluat varmistuksen rakebackin rekisteröitymisestä lähetä sähköpostilla pelaajanimesi.

Leave a Reply

Close Menu