MANSION POKER 500 usd bonus

 

Yleistä

Mansion Pokeria pyörittää aikaisemmin paremmin Casino – ja vedonlyöntiyhtiönä tunnettu Mansion-yhtymä. Pokerihuone ei vielä ole isoimpien joukossa, mutta matkalla sinne hyvää vauhtia. Mansion on erittäin ammattimaisesti pyöritetty pokerihuone, jossa kaikki tuntuu toimivan ilman ongelmia. EU-lisenssikin löytyy joten voitot ovat verottomia.

Pokerisofta

Mansion on nyt siirtynyt Ongamen verkkoon. Ongamen softahan on hyvä ja toimii luotettavasti. Ainoa pieni miinus tulee sekavasta pokeriaulasta.

Pelitarjonta on hyvä, bonukset erinomaisia ja softa parhaimpia mitä alalta löytyy.

Tukipalvelut toimivat todella nopeasti.

Pelaajamäärä kasvaa vauhdilla. Kova kasvuvauhti ja vedonlyönnin puolelta tulevat pokerin kokeilijat takaavat mukavan löysät pelit. Ongamen verkko on nettipokerin suurimpia joten sopivia pelejä on aina tarjolla.

Extraturnaukset

Mansion Pokerilla on päivittäisiä $10.000- $150.000 takuupottiturnauksia, joiden sisäänosto on $20-$100 ja pelaajia yleensä noin 500 isoimmissakin turnauksissa. Eli käytännössä MansionPoker tarjoaa noin puolet palkintopotista!

Turnauksiin pääsee helposti myös $3-$20 satelliitien kautta. Nettipokerin varmasti paras mahdollisuus päästä pelaamaan kunnon palkinnoista – joka päivä!

Nämä turnaukset ovat vain Mansionin pelaajille, lisäksi tietysti tulevat vielä Ongamen verkon yhteiset turnaukset.

Mansion on tämän hetken paras saitti turnauspelaajille!

Bonus

100% max.$500 bonus vapautuu 10 usd:n erissä aina 80 pistettä. Tässä on siis Ongamen verkon bonus joka vapautuu erissä! Yleensähän Ongamen verkon saittien bonukset maksetaan kerralla ja osabonuksia ei makseta. Mansion tarjoaa siis todella erinomaisen bonuksen.

Kuinka saan bonuksen tililleni?

Jos olet aikaisemmin käynyt tämän pokeriyhtiön sivuilla poista evästeet: Internet selain/työkalut/ internet asetukset/poista evästeet.

1. Mene peliyhtiön sivuille tästä linkistä

2. Lataa pokeriohjelma ja luo pelitili

3. Tee talletus.

4. Aloita pelaaminen

Leave a Reply

Close Menu